ICT NWT s.r.o.

KOMA Modular: Bezpečnostní školení pro zaměstnance v modulárním ráji

Jaké nástroje používají hackeři v praxi? A jakým způsobem se jim daří útočit na wifi a identitu? Nejenom o tom bylo přínosné školení v KOMA Modular.

Náš etický hacker Filip Lang tentokrát 22. 9. 2022 zavítal do Vizovic za zaměstnanci, aby jim předal své nejnovější poznatky ze světa IT bezpečnosti. Školení si kladlo za cíl zaměstnancům předat základy bezpečného chování na síti a v internetu. „Komáci“ se tak například dozvěděli, kde se mohou bezpečně připojit a kde to raději nezkoušet. Objevili způsoby, jak si chránit citlivé údaje a naučili se rozeznat pishing a problematiku útoků na uživatele.

Nechyběly ani historky po kterých běhal tak trochu mráz po zádech a spousta dalších příkladů z Filipovi bohaté praxe. 2 hodiny a něco utekly jako voda, načež se poté zpustila vášnivá diskuze, v níž si mnozí ulovili odpovědi na své zvídavé dotazy.

Pozorné pohledy. Interaktivita. Velký potlesk a přínos do každodenního fungování. Tak by se dalo shrnout čtvrteční bezpečnostní školení, které si můžete objednat i vy. Případně můžete své administrátory komplexně zaučit na školení v prostředí M365.

(c) 2024 ICT NWT s.r.o.