ICT NWT s.r.o.

Koronavirus – zůstaňte díky O365 a M365 stále ve spojení

Vzhledem k situaci ohledně šíření COVID-19 bychom vás ve spolupráci se společností Microsoft rádi informovali o možnostech online konferencí v Office 365 a Microsoft 365, které vám umožní zůstat v kontaktu s ostatními.

Zůstaňte s lidmi ve spojení, i když pracujete vzdáleně.

Pomocí Microsoft technologií vám pomáháme a i nadále budeme pomáhat ty nejdůležitější kontakty zachovat.

Stěžejním nástrojem pro online konference a chat je Microsoft Teams. Teams Vám umožnuje chatovat s kolegy, provozovat hovory a videohovory v rámci vaší organizace, ale také s vašimi zákazníky a partnery, bez nutnosti, aby tento SW měla i druhá strana.

Microsoft Teams je součástí plánů:

  • Business Essentials
  • Business Premium
  • Enterprise E1, E3 a E5
  • Microsoft 365 Business

Připravili jsme pro vás zdarma návod na online schůzky a chat v Microsoft Teams 

Pro ty z vás, kteří nemají součástí licence nástroj Microsoft Teams, jsme ve spolupráci s Microsoftem schopni poskytnout demo zdarma až do 31. 12. 2020.

V případě dotazů vám rádi poradíme, kontaktujte nás na: cloud@nwt.cz

V případě zájmu o podrobnější školení vám můžeme nabídnout toto online školení:

Komunikace v Microsoft Teams (cca 1h) 

Obsah školení:

  • představení aplikace Microsoft Teams
  • tvorba skupin kontaktů, přidání kontaktů do skupin
  • chat s uživateli, posílání souborů, aktivita
  • videokonference – tvorba události v kalendáři, připojení ke schůzce, nastavení v předsálí, sdílení plochy, prezentací, nahrávání rozhovoru, rozostření pozadí videa, …
  • představení dalších možností aplikace Microsoft Teams

Původní cena školení: 3 900 Kč bez DPH

Cena nyní: 1 900 Kč bez DPH

Pro zákazníky, kteří potřebují provozovat konferenční hovory pro více účastníků v jedné místnosti, existuje certifikované vybavení pro online schůzky Microsoft Teams.

Počítač Lenovo:

Lenovo ThinkSmart Hub 500 dokáže zasedací místnosti proměnit v místo pro setkávání přes Teams. Nabízí kvalitní zvuk Dolby Audio Premium, má mikrofony pokrývající okolí v celém rozsahu 360 stupňů, dotykový displej, pomocí něhož lze poradu řídit a možnost připojení velké externí obrazovky.

Videokonferenční řešení dokáže prostřednictvím služby Teams jednoduše propojit účastníky firemní porady s jejich kolegy, kteří se nemohou účastnit porady osobně, a umožňuje jim tak vzájemně sdílet obsah. Díky ThinkSmart Hub 500 už přitom nikdo nemusí zažívat nepříjemnosti spojené se sdílením obrazovky vlastního notebooku, nebo s rozplétáním změti kabelů. Technická specifikace: ThinkSmart Hub 500 s operačním systémem Microsoft Windows 10 IoT Enterprise je zařízení typu „vše v jednom“ s vlastním displejem o úhlopříčce 11,6″, který je otočný o 360 stupňů. S rozlišením 1920x1080px, je vybaven řadou procesoru Intel Core i5 7500T Kaby Lake, jako typ sestavy All-in-one PC.

Polycom Studio

Polycom Studio umožňuje účastníkům na obou koncích vašich hovorů slyšet a slyšet jasně.  Inteligentní funkce, jako je Polycom Acoustic Fence a NoiseBlock, Polycom Studio automaticky ztlumí a odstraní rušivé zvuky na pozadí a další nežádoucí zvuky.

Technická specifikace: Audio/Video USB soundbar, 4K kamera, USB stereo, Bluetooth, Wi-Fi, dálkové ovládání, 5m USB Type-A na Type-C, napájecí kabel.

V případě dotazů vám rádi poradíme, kontaktujte nás na: cloud@nwt.cz

(c) 2024 ICT NWT s.r.o.