ICT NWT s.r.o.

Microsoft Surface – prémiová zařízení od tvůrců Windows

Microsoft začal přibližně od roku 2012 vyvíjet svá vlastní HW zařízení, která už nespadají jen do kategorie příslušenství. Vyvíjí totiž notebooky, tablety, a hlavně obojí dohromady – opravdové tablet PC s plnohodnotným systémem Windows. Proč by se do toho pouštěl, když tato zařízení už vyvíjela konkurence, která měla s takovými zařízeními dlouhodobou zkušenost?

„To nejlepší, co svým Windows můžete dopřát, je Surface.“

Nové schopnosti

Microsoft začal tato zařízení vyvíjet hlavně z toho důvodu, kdy vývoj nových funkcionalit Windows 10 „brzdil“ vývoj adekvátního hardware. Neměl ideální pole působnosti pro své technologické novinky, resp. pro jejich neustálý vývoj, navíc propojit výzkum a vývoj výrobců HW se svým vlastním týmem je logicky komplikovanější než propojit dva vývojářské týmy identického výrobce.

Velmi oceňovaným výstupem této nové strategie je např. biometrické rozeznávání obličeje pro potřeby přihlašování – Windows Hello. Jestli tak musí být na nějakém zařízení tato funkcionalita opravdu spolehlivá, je to právě zařízení Microsoft Surface. Microsoft bude dál vyvíjet ten nejlepší software pro ten nejlepší hardware.

Obr. 1: Biometrické rozeznávání obličeje

„To nejlepší, co můžete dopřát sami sobě, je (překvapivě) Surface.“

Prestiž

Málokterým zařízením na sebe upoutáte pozornost tak jako hardwarem s originálním logem Microsoft Windows. Všechna ostatní zařízení mohou mít stěží jen nálepky s tímto logem. Surface však mají jako jediná zařízení vyryté logo softwaru, pro která byla stvořena.

Obr. 2: Logo MS Windows na zařízení MS Surface

Pokud tedy nefandíte jiným operačním systémům, a zároveň na sobě nechcete (kvalitativně) šetřit, Surface nemá konkurenci. Pro optimální provoz operačního systému Windows, pro využívání cloudových služeb M365, kancelářských aplikací MS Office, či vychytávek zabezpečení typu Windows Hello nenajdete lepší zařízení než od jejich tvůrce. Microsoft si dává záležet – pro Vás, Vaši mobilitu, zabezpečení a prestiž.

Výhody pořízení od NWT a.s.

  • Oficiální certifikované zastoupení prodeje Microsoft Surface pro firemní zákazníky
  • MS Windows 10 Pro na každém zařízení
  • Bezproblémové záruční reklamace a podpora
  • Volitelná konfigurace na přání zákazníka
  • Možnost projektových cen dle individuální zakázky
(c) 2024 ICT NWT s.r.o.