ICT NWT s.r.o.

Minimalizujte riziko ztráty podnikových dat

Podnikání by se dalo přirovnat k lezení na vrcholky hor. Cílem každého z nás je postupně zdolat všechny nástrahy, které na naší cestě číhají a dosáhnout až k vysněnému cíli. Když je ale v sázce náš život, jednáme jinak než v teplé kanceláři, kde na první pohled nevnímáme veškerá rizika. Jedním takovým je i ztráta dat – ať už z jakékoli příčiny. Americká správa archivů a záznamů ve Washingtonu uvádí, že ztráta dat způsobuje do 6 měsíců bankrot více než 60 % společností.

Jste si jisti, že v případě pádu máte dostatečně kvalitní jištění? Anebo hrajete loterii s osudem?

Ještě hrozivější průzkum ukazuje, že 93 % společností, které neobnoví data do 10 dní, mají nemalé existenční problémy nebo bankrotují. Nepřidávejte se zbytečně k celosvětovým alarmujícím statistikám, a nechte si raději navrhnout zálohovací plán, který v případě nebezpečí ochrání vaše citlivá data.

 Dle našeho názoru jsou data v moderním světě i v businessu klíčová – a je potřeba k nim taky tak přistupovat. Rádi s vámi projdeme váš zálohovací plán a nejdeme mezery v zálohování, které na první pohled nemusí být zřejmé.

Co nabízíme?

  • Nastavení a správu zálohování
  • Snížení poměru RPO a RTO
  • Zálohování do DC Silo
  • Archivaci dat
  • Replikace

Na co nezapomenout

Mnoho lidí si myslí, že data v Office365 jsou od společnosti Microsoft dostatečně zálohována, a pak narazí, když zjistí, že tomu tak není. Společnost Microsoft totiž zajišťuje „pouze“ prostředí, data jsou vaší odpovědností.

Zásady uchovávání informací Office 365:

(c) 2024 ICT NWT s.r.o.