ICT NWT s.r.o.

Náš tým IT SECURITY se chystá do akce

Máme pro vás skvělou zprávu! Soustředěně (a s maximálním nasazením) pracujeme na našem produktu – IT SECURITY, který vám přinese ještě více skvělých služeb.

Online i offline bezpečnost je téma, které aktuálně řeší každá společnost bez rozdílu velikosti. Jen málokterá má ale k ruce opravdu kvalifikované experty, schopné pohotově reagovat a toto velmi specifické a odborné téma řešit.

Nějaké to decentní povědomí má dnes kdekdo. My ale rozhodně nechceme jen klouzat po povrchu nepředvídatelné sopky a udržovat klienty v hřejivé iluzi bezpečí. Toužíme být o krok napřed, jít opravdu do hloubky, pochopit souvislosti a bez růžových brýlí vnímat všechny budoucí hrozby. Proto jsme v NWT založili nový tým, který se bude IT SECURITY intenzivně věnovat. Našim cílem je co nejvyšší certifikace na poli bezpečnosti. Pro naše klienty budeme mít ty nejlepší techniky a nástroje na penetrační testování. Ponoříme se do sociálního inženýrství, bezpečnostních auditů a nápravných opatření. Budeme designovat firemní infrastruktury s ohledem na ještě vyšší bezpečnost.

Máme štěstí, že náš nový tým se skládá z těch nejlepších odborníků, kteří jsou pro IT bezpečnost zapálení a odhodlaní ve studiu vytrvat. Už teď za sebou mají intenzivní samostudium a dál budou pokračovat pod vedením kvalifikovaného lektora. Vybrané kurzy jim pomohou nejen získat potřebné zkušenosti a praxi v penetračním testování, ale také získat nové kontakty či zdroje informací a vyzkoušet si různé techniky přímo na reálných zařízeních.

Díky již absolvovaným tréninkům ovládají řadu technik na Windows platformě i na Linuxu. Ovládají techniky pro mapování prostředí napadaných firem, skenování síťového prostředí, ARP poisioning, ukládání a přenos hesel v síti a metody pro jejich zachytávání a prolamování pomocí CPU, GPU a distribuovaného útoku. Druhy provozu ve WiFi sítích, monitorování, generování síťového provozu, odpojování klientů, zachytávání provozu v monitorovacím módu a prolamování hesel do WEP a WPA sítí.

Znalosti, které náš tým získal, jsou nezbytnou minimální podmínkou pro účast na navazujícím studiu na certifikaci Certified Ethical Hacker – CEHv10. Mezi tyto znalosti patří seznámení se všemi technikami a postupy jako je skenování sítí, metody ukládání a vykrádání hesel, lámání bezdrátových sítí, MitM, SSL útoky, zneužívání služeb a exploitace, či skrývání přítomnosti. Díky návaznosti kurzů získáme jedinečnou možnost projít skutečně do detailu důležité části školení a získat tak komplexní pohled na problematiku hackingu a malwaru. A samozřejmě i obranné techniky proti těmto útokům.

(c) 2024 ICT NWT s.r.o.