ICT NWT s.r.o.

Vyřešíme vaše IT problémy dřív, než nastanou

Stávkující notebook, vypadlou wifi anebo jakékoliv atypické chování vašich zařízení navrátíme do normálního stavu dřív, než padne první zaskočený dotaz: „proč to nejede?“ 

Nabídku našich služeb jsme rozšířili o novou monitorovací službu pro zajištění ničím nerušené práce. Nenabízíme jen zběžný monitoring, naším cílem je jakýmkoliv náznakům IT problémů ve firmě rovnou aktivně předcházet.  

Každou minutu máme aktuální data o stavu vašich zařízení. Sledujeme, jestli vše funguje tak, jak má. A na každý náznak potenciálního problému náš tým IT expertů ihned reaguje.

Filip Lang, etický hacker

Důvěřuj, ale prověřuj 

Jen zběžná uživatelská kontrola nestačí… 

„Na můj notebook, na ten je spolehnutí…“ / „Hackerské útoky? Jsme snad v Americe?“ / „Za posledních pět let se nám nic zásadního nestalo!“ slýcháme často. A pak se něco pokazí. A minuty najednou stojí tisíce

Opravdu chcete spoléhat na štěstí? Svěřit citlivá data celé společnosti monitorovací aplikaci, jejímž jediným výstupem je konstatování JEDE/NEJEDE? Anebo mít jistotu ničím nerušené práce? 

U nás to jen nasazením aplikace nekončí. 

Naši experti řeší na rozdíl od standardního “volnoběhu” i drobné nuance, které by mohly znamenat závažnější problém v pozadí (zařízení odpovídá, ale odpovídá pomalu / chybně, stránky se načítají, ale načítají se se špatným obsahem apod.) a úspěšně tak předchází větším problémům. 

Dnes chodíme k řadě zákazníků už jen „na kafe“. Všechny potenciální hrozby totiž zvládáme odvrátit ještě dřív, než nastanou.  

Filip Lang, etický hacker

Proč se systém sledování potenciálních hrozeb vyplatí?  

  • Prevence je vždy levnější, než následné počítání škod. 
  • Předejdete problémům, které by vás mohly zaskočit v tu nejméně vhodnou dobu (důležitá prezentace, uzávěrka, vánoční sezóna). Od drobností jako je nefunkční pošta přes „uvařené zařízení“ až po nefunkční e-shop. 
  • Ušetříte si čekání na vyřízení reklamace zařízení, které může trvat i týdny. 
  • Většinu problémů dokážeme vyřešit vzdáleně, aniž by vás jakkoliv ovlivnily.  

V případě jakýchkoliv doplňujících dotazů a konkrétních možností využití přímo ve vaší firmě, jsme vám kdykoliv k dispozici. 

(c) 2024 ICT NWT s.r.o.